Nieuwe keuken kosten

Nieuwe keuken kosten. Als er een nieuwe keuken moet komen, zitten daar vaak aanzienlijke kosten aan.

nieuwe keuken kostenWat gaan een nieuwe keuken kosten en wie is de goedkoopste? Waar moeten we op letten? Nooit teveel betalen? Hieronder leest u meer informatie over nieuwe keuken kosten.

Ontvang gratis keukenboeken >>> om meer over prijzen van alle keukenzaken te weten te komen (600 gratis pagina’s).

Nieuwe keuken kosten

Er zijn al keukens vanaf €1.000 bij een bouwmarkt, tot keukens van een half miljoen, bijvoorbeeld bij SieMatic of Bulthaup.

Men denkt vrij snel dat een keuken gemiddeld rond de €10.000 zit, dit is echter al lang niet meer zo. Een keuken gemiddeld kan tegenwoordig al veel goedkoper.

Wil je een goede kwaliteit keuken hebben tegen een lage prijs, denk dan al aan € 7.000 voor een goede keuken.

 

Naar welke keukenzaak bent u op zoek?

 

De prijs van een nieuwe keuken is flink gezakt, omdat er door de recessie van een paar jaar geleden ook steeds minder keukens verkocht werden. Z

elfs Ikea merkt het, waren ze lange tijd nog bekend als de goedkoopste keukenzaak, tegenwoordig zijn ook daar de keukenprijzen flink om hoog gegaan. Vele keukenzaken zijn inmiddels kwalitatief beter en goedkoper.

De ruimte van de keuken, de wensen die je hebt voor je nieuwe keuken en de keukenzaak waar je gaat kopen bepalen uiteindelijk de kosten van je nieuwe keuken.

Jij kiest of je een dure of een goedkope keuken wilt. Ergens daar tussenin zitten veel keukenzaken. Het is dan ook zeker bij keukens aan te raden om meerdere keukenoffertes te laten maken.

Met een offerte kunt u zien waar u het goedkoopst uit bent. Daarnaast kan er veel prijsverschil in de gebruikte materialen en keukenapparatuur zitten, terwijl de prijs wel nagenoeg gelijk is aan die van een andere keukenzaak.

Een keuken is immers maatwerk, dus een kleine aanpassing in de keuken kan al grote financiële gevolgen hebben.

Om een goed beeld te krijgen van keukens en prijzen, adviseren wij u minimaal 3 keukenzaken langs te gaan voor een offerte en maximaal 6.

U zult merken dat een keukenzaak bezoeken erg veel tijd kost. Langs gaan bij een keukenzaak kan gemakkelijk enkele uren in beslag nemen.

Indien u van plan bent een aantal zaken te bezoek dan kan het op een gegeven moment behoorlijk langdradig worden.

Van plan om in Duitsland een keuken te kopen? De kosten van een keuken in Duitsland zijn niet in elk geval goedkoper. Wilt u toch in Duitsland kijken voor een keuken net over de grens?

Lees hier alles over een keuken kopen in Duitsland.

Kosten keukenmerken

Zoals gezegd bestaan er grote verschillen tussen prijzen van keukens. Deze verschillen zitten niet alleen in de winkel waar u de keuken aanschaft, maar zeker ook in het merk keuken.

Voor de consument kan het erg lastig zijn om een goed idee te krijgen van wat een keuken nou ongeveer moet/mag kosten. Elk keukenmerk heeft bepaalde eigenschappen.

 

Kosten keukenmerken

Als u kijkt naar keukens van verschillende keukenmerken, dan merkt u wel degelijk verschil. De design keukens zijn natuurlijk wel al heel wat duurder dan de tijdloze keukens.

Zo heeft u bij een design keuken geen keuze uit goedkope apparatuur of zijn de montage kosten meestal inclusief.

Bij normale keukenzaken, van een midden of laag prijssegment, betaald u meestal de montage extra er bij en heeft u keuze aan keukenapparatuur uit elke klasse.

Met als voorbeeld Bulthaup en Brugman keukens. De design keukens van Bulthaup zijn wel wat duurder dan de design keukens van Brugman. Hier ziet u verschil in keukenmerken.

De kosten van deze keukenmerken zullen dan ook wel erg van elkaar verschillen. Bulthaup verkoopt uit het hogere prijssegment keukens en Brugman daarentegen midden prijssegment keukens.

Hier krijgt u inzicht wat de gemiddelde prijs is per keukenmerk.

Ook de grootte van een keuken, de gekozen apparatuur en het soort materialen is van grote invloed op de prijs. Wanneer u bijvoorbeeld kiest om een grote keuken te plaatsen met een granieten blad en Gaggenau apparatuur dan zal de prijs van de nieuwe keuken snel stijgen.

Ontvang gratis keukenboeken >>> met alle keuken kosten.

Bekijk hier wat de voordeligste keukenzaak >>>  met de goedkoopste Duitse kwaliteit keukens, u te bieden heeft.

Nog meer informatie nodig over keukens? Bezoek de website www.izaa.nl

Woont u in België? Lees dan hier alles over een nieuwe keuken kopen.