Keukenmontage kosten

Keukenmontage kosten? Wat kost het laten monteren van een keuken ongeveer? Hoe weet ik dat ik niet teveel betaal? Wie voert een keukenmontage uit voor mij? Waar kan ik het beste terecht voor mijn keukenmontage? Alle belangrijke zaken over de montage voor u op een rij.

Keukenmontage

Wanneer u een nieuwe keuken heeft gekocht is het verstandig om de keuken door een vakman te laten plaatsen. Het zal maar gebeuren dat de keuken niet op de juiste manier geplaatst word….

Het verwijderen van de oude keuken zit vaak bij het bedrag voor de keukenmontage in. Het heeft er mee te maken hebben dat het slopen van een keuken veel sneller kan geschieden dan het plaatsen van een nieuwe keuken.

De keukenmontage kosten kunnen behoorlijk verschillen. Het hangt onder andere af van de grootte van de keuken, leidingen die eventueel verplaatst dienen te worden en het uurloon.

Ook de verschillende montage bedrijven kunnen zeer diverse tarieven hanteren.

Klik hier voor een complete lijst van alle keukenmontage bedrijven >>>

Meerwerk

Wanneer de oude keuken is verwijderd en een nieuwe vergelijkbare keuken word geplaatst, is er dan dus vaak geen sprake van meerwerkkosten.

Meerwerkkosten komen vaak voort uit het plaatsen van een heetwaterkraan, verleggen van leidingen, stopcontacten op andere plaatsen en krachtstroom voor een inductiekookplaat aansluiten.

Wanneer alles op de zelfde manier kan worden aangesloten, hoeven er geen speciale actie uitgevoerd te worden. Dit scheelt weer in de montagekosten.

Keukenmontage kosten

De daadwerkelijke kosten voor het monteren van de keuken hangen van verschillende zaken af. Gemiddeld genomen kost het monteren ongeveer 10% van de aankoopprijs van de keuken.

Ook in deze markt zijn er meerdere bedrijven die uw keuken kunnen monteren. Hiervoor is het verstandig rond te kijken op Marktplaats.nl, Werkspot.nl of gewoon in overleg bij aanschaf van uw nieuwe keuken met de keukenzaak.

Nog wel op zoek naar een nieuwe keuken om te laten monteren? U kunt uzelf alvast thuis laten inspireren met deze keukenboeken. Bestel deze boeken gratis.